3 rätter jag och Jenny lagade i april
I och med att jag och Jenny är klara med C-uppsatsen (så jäkla skönt!) och vi jobbar med nya partners under momentet vi har nu ses vi inte lika ofta längre. Det känns jättekonstigt och tråkigt att inte göra det, vi som är vana nu vid att ses så gott som dagligen. Vi har kommit nära varandra på ett sätt som man nog bara gör när man träffas varje dag och pratar om allt som händer i livet. Men vi försöker hitta tid och ses ändå, och när vi gör det blir det ofta att vi käkar tillsammans. Gotta love food, haha. Så här kommer tre grejer vi slängt ihop den senaste tiden!

Jennys go-to-rätt som hon visade mig hur man lagar. Pasta med en röra gjord på grönkål och creme fraiche toppat med halloumi och hackade mandlar.

En annan rätt Jenny lärde mig; morot- och halloumibiffar. Vi rev några små morötter och en förpackning halloumi. Sedan blandade vi det med 3/4 dl ströbröd, två ägg, peppar och chiliflakes innan vi gjorde biffar av blandningen. Upp på en plåt, pensla på bägge sidor med olja och in i ugnen. 15-20 minuter i mitten av ugnen på 250 grader. Supergott och kan verkligen rekommenderas!

En rätt som inte är avancerad alls men inte mindre god för det; sötpommes med halloumi och sallad.